OTKRIVENO: Evo zbog čega Milorad Mažić neće suditi 158. Večiti derbi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO: Evo zbog čega Milorad Mažić neće suditi 158. Večiti derbi (FOTO)

Na centru će biti Danilo Grujić.

Glavni arbitar na 158. večitom derbiju biće Danilo Grujić, a odgovor zbog čega nije delegiran najbolji srpski sudija Milorad Mažić leži u tome što će on u vreme odigravanja utakmice biti zauzet.

ODIGRAN VEČITI DERBI U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Tavamba protiv Pešića! Spektakl >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz osam postignutih golova

Naime, sudija kome je za dlaku promaklo finale Svetskog prvenstva u fudbalu, a koji je samo mesec i po dana ranije imao čast da deli pravdu u meču koji je odlučivao novog osvajača Lige šampiona, biće u nedelju na jednom sudijskom seminaru u dalekoj Kini.

Zajedno sa svojim pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićen, Mažić će se naći i u ulozi predavača.

To je događaj svetskih razmera, a podsetimo da je Mažić i rekorder po broju utakmica koje je sudio u duelima Zvezde i Partizana (ukupno 12).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.