Vaterpolo savez Srbije uručio 1.200 paketića deci sa KiM

Izvor: RTS, 26.Dec.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo savez Srbije uručio 1.200 paketića deci sa KiM

Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije (VSS) družili su se sa decom iz Leposavića, Zvečana i Zubinog potoka, a u susret Novoj godini uručili su im 1.200 paketića.
Šestogodišnji Mihajlo Ristović se sa posebnim žarom spremao za priredbu u čast predstavnika Vaterpolo saveza Srbije, jer od svih sportista delfine, kaže, posebno voli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Vaterpolisti su najbolji. I ja bih voleo jednog dana da budem vaterpolista", kaže Mihajlo.
Predškolci iz Leposavića su se pesmom zahvalili na paketićima Vaterpolo savezu, u ime svih 1.200 drugara iz vrtića iz Leposavića, Zvečana i Zubinog Potoka.
"Znam da svoj deci to znači mnogo pred Novu godinu. Lepu priredbu su nam priredili ovde, stvarno je bilo super", kaže predsednik VSS Viktor Jelenić.
Generalni sekretar VSS Nemanja Marijan kaže da su pre dve godine bili sa njima.
"Planiramo i dogodine opet da dođemo i kažem, uvek na neki način da budemo prisutni sa našim narodom ovde na Kosovu i Metohiji i sa našom dečicom dragom", kaže Marijan.
To kratko druženje velikih i malih, podjedanko je obradovalo decu, kao i slatkiši u paketićima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.