Povrede muče Crnogorce

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrede muče Crnogorce

Maleri ovog leta prate crnogorsku vaterpolo reprezentaciju. Pred put za Kinu na Svetsko prvenstvo, na pripremama na bazenu u Igalu, najzaposleni čovek je doktor Predrag Dabović. Kako je počelo, selektor Petar Porobić nije siguran da li će na put u Šangaj moći da povede 13 igrača!?
Pasković i Zloković su u Puli na rehabilitaciji, a i oni koji su radili u Igalu sa reprezentacijom Rusije, i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dubrovniku sa selekcijom Hrvatske, nisu spremni ili su van bazena.
– Od početka priprema prate nas povrede. Van stroja su Dragan Drašković, koji je obnovio staru povredu, i Uroš Čučković, zbog povrede prepona – sumira Porobić.
Crnogorci su pripreme počeli sa 19 igrača, a posle najnovijih dešavanja, pitanje je da li će imati 13 igrača za SP u Šangaju.
– Sa povredom Janovića, mi smo sada na kritičnoj tački gde izostanak još jednog igrača dovodi u pitanje i pun sastav za SP. Kako stoje stvari, mi sa tri golmana imamo ukupno 14 igrača!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.