Buran vaterpolo derbi: Partizan vodio tri četvrtine, Zvezda preokrenula u poslednjoj, na kraju – 8:8! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buran vaterpolo derbi: Partizan vodio tri četvrtine, Zvezda preokrenula u poslednjoj, na kraju – 8:8! (VIDEO)

Više nego uzbudljiv okršaj na bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović

Večiti vaterpolo derbi između Crvene zvezde i Partizana u 16. kolu Trigčav regionalne lige u potpunosti je opravdao očekivanje, pošto je nakon velikih preokreta okršaj u bazenu Sportskog centra Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gale Muškatirović zavrešen nerešenim rezultatom - 8:8 (3:4. 1:2, 1:0, 3:2).

I jedni i drugi će imati za čim da žale. Izabranici Vladimira Vujasinovića zbog činjenice da su tri četvrtine bili u vođstvu, na poluvremenu i rezultatom 6:4, a domaći jer su na nešto više od minuta pre kraja golom Đorđa Bjelića iz kontranapada potpunosti preokrenuli rezultat (8:7), ali je već u narednom napadu Nikola Jakšić iz akcije sa igračem više postavio konačan rezultat.

Braća rašović su postigla čak pet golova za domaći tim. Strahinja je postigao tri, a Viktor dva, dok su na drugoj strani po dva postigli Mandić, Subotić i Stojanović.

Zvezda je došla do petog boda u regionalnom takmičenju, ali je još uvek zakucana za dno grupe „Za prvaka“, dok crno-beli imaju tri boda više i ostali su na šestoj poziciji.

(FOTO: MN press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SAVIĆ: Ne mogu da budem zadovoljan zbog remija!

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2015

Trener Crvene zvezde Dejan Savić dosta burno je propratio večerašnji večiti derbi. Vikao je, psovao, ljutio se na svoje izabranike i to sa pravom.. . Na kraju, podela plena.. – Očekivan rezultat ove dve mlade ekipe sa ‘starim’ golmanima. Videli smo izuzetnu borbu sa obe strane. Odgovorno mogu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.