UŽIVO: Srbija-Italija

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija-Italija

Izabranici Aleksandra Đorđevića večeras igraju poslednji meč četvrtfinala na prvenstvu Evrope u Istanbulu Četvrtfinale je utakmica za velike igrače. Tako je selektor Srbije Aleksandar Đorđević najavio večerašnji duel sa Italijom. Srpski igrači su do ovog meča stigli preko Mađarske, dok je Italija izbacila Finsku. Na ovoj utakmici saigračima zbog povrede butnog mišića neće moći da pomogne Branko Lazić. Pobednika u polufinalu očekuje Rusija koja je pobedila Grčku sa 74:69. Dešavanja sa meča pratite na sajtu „Novosti“.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Italija,   Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Srbija-Italija 8:7 (7. minut)

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2017

Izabranici Aleksandra Đorđevića večeras igraju poslednji meč četvrtfinala na prvenstvu Evrope u Istanbulu Četvrtfinale je utakmica za velike igrače. Tako je selektor Srbije Aleksandar Đorđević najavio večerašnji duel sa Italijom. Srpski igrači su do ovog meča stigli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.