UŽIVO: Srbija-Italija 8:7 (7. minut)

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija-Italija 8:7 (7. minut)

Izabranici Aleksandra Đorđevića večeras igraju poslednji meč četvrtfinala na prvenstvu Evrope u Istanbulu Četvrtfinale je utakmica za velike igrače. Tako je selektor Srbije Aleksandar Đorđević najavio večerašnji duel sa Italijom. Srpski igrači su do ovog meča stigli preko Mađarske, dok je Italija izbacila Finsku. Na ovoj utakmici saigračima zbog povrede butnog mišića neće moći da pomogne Branko Lazić. Pobednika u polufinalu očekuje Rusija koja je pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Grčku sa 74:69. Dešavanja sa meča pratite na sajtu „Novosti“.PRVA ČETVRTINAĐorđević nije menjao petorku, Jović, Bogdanović, Lučić, Birčević, Kuzmić. Na drugoj strani Heket, Belineli, Datome, Meli, Kuzin. Odlična odbrana na startu na obe strane, Birčević pravi prvi faul na meču. Meli pogađa preko Birčevića. Bogdanović koristi brzinu u duelu sa Melijem, ali ne završava to peonima, Datome daje trojku iz ugla (0:5).Dobra odbrana Birčevića u dva navrata, ali srpski tim ne uspeva to da nagradi poenima. Kuzmić je iznudio dva faula. Meli je potom faulirao Birčevića. Greška Jovića, srećom Belineli promašuje. Posle više od četiri minuta bez poena je Kuzmić ubacio loptu u koš, ali su sudije pokazale da je Ognjen faulirao Datomea u napadu. Zamenio ga je Marjanović. Druga lična Birčevića kojeg menja Mačvan. Belineli maši za tri, a Bogdan posle četiri i po minuta igre postiže prve poene za Srbiju (2:5).Kuzin dobija drugu ličnu posle faula nad Marjanovićem, dok je odbrana Italijan gledala Bobija, Bogdanović se ubacio, Jović ga pronašao za lagane poene. Mesina vadi Belinelija i Heketa. Posle pogođena dva penala Jovića menja Micić kojeg je potom blokirao Biliga, ali je posle udvajanja Majranović dodao do usamljenog Micića za prvo vođstvo našeg tima na meču (8:7).
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Italija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Srbija-Italija 24:20 (12. minut)

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2017

Izabranici Aleksandra Đorđevića večeras igraju poslednji meč četvrtfinala na prvenstvu Evrope u Istanbulu Četvrtfinale je utakmica za velike igrače. Tako je selektor Srbije Aleksandar Đorđević najavio večerašnji duel sa Italijom. Srpski igrači su do ovog meča stigli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.