LE: Klop na svoju Borusiju!

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Klop na svoju Borusiju!

Braga - Šahtjor, Viljareal - Sparta, Atletik Bilbao - Sevilja i Borusija Dortmund - Liverpul parovi su četvrtfinala Lige Evrope.

Derbi runde svakako je meč nemačke i engleske ekipe, a to će se najmanje dopasti menadžeru "redsa" Jirgenu Klopu, koji će se za polufinale boriti proitv bivšeg kluba.

Klop je posle meča sa Mančester Sitijem izjavio da ne bi voleo da se u četvrtfinalu sastane sa klubom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je uspešno sa klupe predvodio sedam godina, ali će ipak morati da se na Signal Iduna Park vrati u drugačijoj ulozi.

Za polufinale će se međusobno boriti dva španska kluba, Atletik Bilbao i branilac trofeja Sevilja, a Sparta, koja je u četvrtak šokirala Lacio, igraće sa Viljarealom. Braga, koja je izbacila Fenerbahče, ponovo će morati na istok, a ovoga puta protivnik portugalskom timu biće Šahtjor.

Liga Evrope, četvrtfinale:

Braga - Šahtjor

Viljareal - Sparta

Atletik Bilbao - Sevilja

Borusija Dortmund - Liverpul

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.