Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa: Visa Fusion osvojiće Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 19:42

Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa: Visa Fusion osvojiće Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi!

Jedna od najvećih, a potvrđeno i najomiljenijih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi Visa Fusion i ove godine donosi jedinstvenu kombinaciju zvukova iz sveta, regiona i zemlje. Šarena muzička postava pridružiće se već objavljenom programu Visa Fusion bine koji čine Villagers of Ioannina City, Lakeside X, Ritam nereda i Funk Shui, a već tradicionalno na Fusionu će nastupiti i pobednici Play @ EXIT konkursa koji je trenutno u toku.
Domaćoj i regionalnoj publici najinteresantnija bina, sada već široko poznata i kao „bina domaćica”, doneće publici najrazličitije ritmove za ples i nezaboravna 4 dana provedena uz muzičke veterane ali i nova, uzbudljiva otkrića na sceni.
Višestruko talentovani instrumentalista...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Exitovu kultnu binu stižu: Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi

Izvor: BalkanRock.com, 10.Maj.2024, 10:36

Balkanrock.com Balkanrock.com Na Exitovu kultnu binu stižu: Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi Na Exitovu kultnu binu stižu: Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi 10/05/2024 Jedna od najvećih, a potvrđeno i najomiljenijih...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.