Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 18:24

RAT, BRAK, DETE, RAZVOD, SMRT Ko je bio Srbin, plaćenik Vagnera koji je poginuo u Bahmutu

Srpski dobrovoljac Uroš Prvulović, koji je poginuo u Bahmutu u Ukrajini kao plaćenik grupe Vagner, dao je pre pet godina intervju za portal "Polit navigator" u kome je govorio o svojim motivima odlaska u rat, situaciji na frontu i mogućoj ukrajinskoj ofanzivi. Prvulović se nalazio na teritoriji Ukrajine koja je pod kontrolom ruskih snaga od marta 2015. godine, a tamo se i oženio i zasnovao porodicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NJEGOVA ŽENA OTKRILA SVE Srpski plaćenik Vagnera koji je poginuo u Bahmutu imao buran život: Hapsili ga i Rusi!

Izvor: Blic, 05.Jul.2023

Srpski dobrovoljac Uroš Prvulović, koji je poginuo u Bahmutu u Ukrajini kao plaćenik grupe Vagner, imao je burnu karijeru na ratištu - čak toliko da je bio nestao u novembru 2018. kada su ga otcepljene proruske vlasti pozvale na razgovor. Ovu informaciju otkrila je njegova supruga, Ruskinja Elena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.