Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 20:18

NJEGOVA ŽENA OTKRILA SVE Srpski plaćenik Vagnera koji je poginuo u Bahmutu imao buran život: Hapsili ga i Rusi!

Srpski dobrovoljac Uroš Prvulović, koji je poginuo u Bahmutu u Ukrajini kao plaćenik grupe Vagner, imao je burnu karijeru na ratištu - čak toliko da je bio nestao u novembru 2018. kada su ga otcepljene proruske vlasti pozvale na razgovor. Ovu informaciju otkrila je njegova supruga, Ruskinja Elena Bondarenko, od koje se kasnije razveo.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Burna prošlost Srbina koji je stradao u Bahmutu; Oglasila se bivša žena, hapsili ga i Rusi

Izvor: B92, 05.Jul.2023

Srpski dobrovoljac Uroš P., koji je poginuo u Bahmutu u Ukrajini kao plaćenik grupe Vagner, imao je burnu karijeru na ratištu, prenose mediji...Kako se prenosi, on je bio nestao u novembru 2018. kada su ga otcepljene proruske vlasti pozvale na razgovor. Ovu informaciju otkrila je njegova supruga,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.