US OPEN: Ana, Janko i Jelena danas na terenu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Ana, Janko i Jelena danas na terenu

Osmog dana Otvorenog prvenstva SAD u tenisu, u ponedeljak, od predstavnika Srbije na terene izlaze Janko Tipsarević, Ana Ivanović, Jelena Janković i juniorke Ivana Jorović i Nina Stojanović.

Janku Tipsareviću predstoji težak ispit, jer će u osmini finala posle 18 sati na megdan četvrtom teniseru sveta, Špancu Davidu Fereru. Do sada su se sastajali pet puta i Ferer vodi sa 4:1, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jedini meč Tipsarević je dobio na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu.Bolji iz sutrašnjeg duela igraće četvrtfinalu sa pobednikom susreta između Francuza Rišara Gaskea i Kanađanina Miloša Raonića.Ana Ivanović takođe ima veoma težak zadatak u osmini finala. Njena protivnica je druga teniserka sveta, Beloruskinja Viktorija Azarenka, a taj meč na programu je posle 18.30 sati.Od šest dosadašnjih međusobnih okršaja Srpkinja je dobila dva, a bolja iz sutrašnjeg sastaće se u četvrtfinalu sa pobednicom duela između Amerikanke Alison Riske i slovačke veteranke Danijele Hantuhove.Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni igraju posle 21 sat meč osmine finala dublova protiv Su Vei Hsieg iz Kineskog Tajpeha i Kineskinje Šuai Peng, a pobednice čeka u četvrtfinalu indijsko-kineski par Sanija Mirza/Đije Ženg.U prvom kolu turnira juniorki na US Openu Jorović igra od 17 sati protiv Amerikanke Džejmi Leb, a u isto vreme Stojanović se sastaje sa Kanađankom Fransoaz Abanda.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Olimpijske igre,   Nina Janković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.