ZAPLJENJEN OTROV KOJI JE MOGAO DA UBIJE 48 MILIONA LJUDI: Kako je u Ameriku dospelo 87 kilograma fentanila?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 22:55

ZAPLJENJEN OTROV KOJI JE MOGAO DA UBIJE 48 MILIONA LJUDI: Kako je u Ameriku dospelo 87 kilograma fentanila?!

Zaplena se dogodila na kontrolnom punktu u blizini grada Jume, navela je na Tviteru šefica patrole, agent Patriša Mekgurk-Denijel.

Američka granična patrolna jedinica K-9 pomogla je agentima za borbu protiv narkotika da otkriju fentanil vredan dva miliona dolara, tokom redovne policijske kontrole u saveznoj državi Arizoni, saopštili su zvaničnici.

- Težina narkotika iznosila je 87 kilograma, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dovoljno da se ubije 48 miliona ljudi, navela je Mekgurk-Denijel.

Količina zaplenjenog fentanila tokom rutinske kontrole veća je nego totalna količina fentanila zaplenjena u sektoru Juma za 2022. godinu, prema statistici Američke carine i pogranične zaštite.

Mekgurk-Denijel je podelila fotografije na kojima se vide paketi smrtonosne droge, koja je bila sakrivena unutar sedišta automobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DOVOLJNO DA UBIJE 48 MILIONA LJUDI" Racija teška dva miliona dolara u Arizoni, granična patrola zaplenila 87 kilograma fentanila

Izvor: Blic, 05.Jun.2023, 00:14

Američka granična patrolna jedinica K-9 pomogla je agentima za borbu protiv narkotika da otkriju fentanil vredan dva miliona dolara, tokom redovne policijske kontrole u saveznoj državi Arizoni, saopštili su zvaničnici. Zaplena se dogodila na kontrolnom punktu u blizini grada Jume, navela je na Tviteru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.