Izvor: Blic, 04.Mar.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UDARAO ME JE SEDAM SATI PESNICAMA, NOGAMA, TASTATUROM..." Počelo suđenje Turčinu koji je krvnički tukao i mučio MANEKENKU IZ SRBIJE

Pred istanbulskim sudom juče je počelo suđenje Čagriju Tortopu zbog premlaćivanja srpske manekenke Tanje Đukić u stanu u Turskoj prošle godine. Tortop, inače poznati turski producent, nasrnuo je na Srpkinju jer je bio ljubomoran i to nije bio prvi put da je ova devojka osetila njegove udarce na koži. Đukićeva danas kaže da za njega očekuje višegodišnju zatvorsku kaznu kako bi se dao primer drugima da su muškarci i žene jednaki i da je nasilje nad ženama nedopustivo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.