Viktor Troicki: kao teniser OK, ali kao čovek…

Izvor: Poznati.info, 17.Avg.2011, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Troicki: kao teniser OK, ali kao čovek…

Iako srpski tenis konstantno beleži uspehe, najviše zahvaljujući Novaku Đokoviću, lični odnosi među našim najboljim teniserima i teniserkama nikako nisu na najvišem nivou.
Odranije znamo da Ana Ivanović i Jelena Janković privatno uopšte ne pričaju iako to vešto skrivaju kada nastupaju u Fed kupu, a izvor do >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koga je došao naš list ekskluzivno otkriva da ni Viktor Troicki i Jelena Janković, takođe, ne govore! Dakle, opet je Jeca u žiži, a razlog sukoba s Viktorom je, verovali ili ne, maser!
Nesporazum se dogodio prošle godine tokom priprema, kada su se Jankovićeva i Troicki zajedno našli u istom hotelu, a frku je napravila mama najbolje srpske teniserke Snežana. “Viktor je bio na masaži, a u jednom trenutku je u sobu uletela Jelenina mama Snežana i počela da urla na njega i masera, tvrdeći kako on nikako ne može da bude na redu za masažu pre njene ćerke. Viktor ju je tada opsovao i zaista je bila neprijatna situacija”, otkriva ekskluzivno za „Alo!“ jedan od bliskih prijatelja Viktora Troickog.
Između Viće i Snežane su potom razmenjene veoma neprijatne reči, pominjali su se čak i krajevi iz kojih dolaze dve porodice. “Jecina mama mu je zapretila da se ne raspravlja s njom, jer su oni sa Zvezdare i da bi mogao loše da prođe, na šta joj je Viktor odgovorio da se ne plaši nikakvih pretnji jer je Dorćolac”, dodaje ovaj izvor. Da na relaciji Troicki-Janković nešto nije u redu, govori i podatak da Viktor nekoliko meseci kasnije, tokom turnira u Majamiju nije želeo ni da se pozdravi s Jecinom familijom. “Jecina braća, koja poznaju odranije Viktora, želela su da se pozdrave s njim tokom turnira u Majamiju, gde žive, ali je on samo okrenuo glavu, ne želeći da ima bilo kakav kontakt s tom familijom”, kaže ovaj izvor.
Slične, interesantne teme: Viktor Troicki Biografija Olja Crnogorac i Viktor Troicki ponovo zajedno Olja Crnogorac - Tajna uspeha Viktora Troickog
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.