Tenis uživo: Novak lomi Sepija

Izvor: RTS, 15.Avg.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenis uživo: Novak "lomi" Sepija

Đoković - Sepi 5:2,7:6. Invazija srpskih tenisera na Masters u Sinsinatiju. Viktor Troicki je dobro otvorio dan, a sada Đoković protiv Sepija želi da nastavi sa pobedama na američkoj turneji. Srpski dan zatvara Tipsarević koji svoj meč igra protiv Anduhara.

20.13 - Srpski teniser pravi i drugi brejk u drugom setu i vodi sa 4:1. 

20.05 - Novak Đoković u trećem gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugog seta pravi brejk i nalazi se blizu plasmana u narednu rundu takmičenja.

19.52 - Đoković posle velike borbe dolazi do prvog seta u taj-brejku, rezultatom 7:4.

19.45 - Pobednika prvog seta odlučiće taj-brejk. 

19.37 - Đoković propustio tri set lopte na servis Sepija, rezultat je 5:5 u prvom setu. 

19.30 - Prvi set meča između Đokovića i Sepija ulazi u završnicu, za sada bez brejka. 

18.50 - Počeo meč između Novaka Đokovića i Andreasa Sepija. 

18.08 - Troicki ekspresno savladao Lejtona Hjuita 2:0 (6:2, 6:0) i plasirao se u treće kolo masters turnira u Sinsinatiju. 

18.04 - Odličan tenis Troickog doneo je srpskom teniseru vođstvo od 5:0 u drugom setu. Hjuit u narednom gemu servira za opstanak na turniru. 

17.52 - Troicki i u drugom setu nastavlja gde je stao u prvom. Oduzima prvi Hjuitov servis u setu i vodi sa 2:0. 

17.42 - Viktor Troicki dobio prvi set protiv Hjuita sa 6:2 i na odličnom je putu da se plasira u treće kolo turnira u Sinsinatiju. 

17.18 - Odličan početak srpskog tenisera, koji odmah pravi brejk i uzima prva tri gema protiv Hjuita.

17.00 - Viktor Troicki dobio prvi gem u meču protiv Lejtona Hjuita. 

Viktor Troicki od 17 sati igra protiv Australijanca Lejtona Hjuita, a Novaka Đokovića očekuje duel sa Italijanom Andreasom Sepijem oko 19, potom se Tipsarević sastaje sa Špancem Pablom Anduharom. Taj meč neće početi pre 21.30.

Đoković, drugi nosilac na turniru, rekao je da mu je nekad teško da se seti na kom se kontinentu nalazi posle brzog prelaska iz Britanije i Olimpijskih igara na američki kontinent.

"Ako nemaš na umu vremenske i geografske odrednice mesta na kome si, dešava se da se probudiš i da sebi kažeš 'Ok, u kojoj sam sada vremenskoj zoni", rekao je srpski teniser.

"To važi za sve ali iznad svega za visoko rangirane igrače. Znali smo da će Olimpijske igre opteretiti naš raspored još više nego što je bio prošlih godina", rekao je drugi teniser sveta.

Đoković je morao brzo da pređe sa olimpijske trave u Vimbldonu na terene u Torontu, gde je igrao na Rodžers kupu u tom gradu.

"Ovo se dešava stalno kad smo u olimpijskoj godini. Svi pravimo raspored oko toga. Ali za sada se osećam dobro", rekao je Đoković.

 U Sinsinatiju danas isto igraju i dvojica finalista na OI u Londonu Endi Marej i Rodžer Federer. Masters u Sinsinatiju igra se za ukupan nagradni fond od 2,82 miliona dolara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.