Taškent: Krunićeva stala već na startu

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taškent: Krunićeva stala već na startu

Najbolje plasirana srpska teniserka na minulom US Openu Aleksandra Krunić, razočarala je u meču prve runde turnira u Taškentu, gde je poražena od Ukrajinke Lesje Curenko, sa 2:1 u setovima (6:2, 3:6, 6:2).

Podsetimo da je pre samo nekoliko dana Aleksandra napravila najveći uspeh u karijeri plasmanom u osminu finala grend slema u Njujorku u kojem je poražena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << od Beloruskinje Viktorije Azarenke.

Ona je u međuvremenu na WTA listi napredovala za 45 mesta i sada je 100. teniserka sveta.

(Foto: Beta/AP/Darron Cummings)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Posle bajke na US openu, Krunićeva pala na startu Taškenta

Izvor: Telegraf.rs, 09.Sep.2014

Srpska teniserka neočekivano poražena od Ukrajinke Curenko. Preostaje joj dubl..Srpska teniserka Aleksandra Krunić samo nekoliko dana po završetku bajke na US openu izgubila je na startu turnira u Taškentu od Ukrajinke Lesle Curenko sa 6:2, 3:6, 6:2...Krunićevoj preostaje takmičenje u dublu, pošto...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.