Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2024, 17:54

Preventivi pregledi u nedelju u bolnici i Domu zdravlja

LESKOVAC
 U nedelju, 19. maja  biti organizovani preventivni pregledi, u periodu od 08 – 17 časova, koje će vršiti lekari Opšte bolnice Leskovac i Doma zdravlja Leskovac u organizaciji Ministarstva zdravlja.
Građani će moći da bez zakazivanja , bez zdravstvenog osiguranja i bez uputa  obave ultrazvuk stomaka, izmere krvni pritisak ,urade EKG , provere nivo šećera u krvi i kompletnu krvnu sliku.
Određivanje glikemije i kompletna krvna slika  radiće se  u Laboratoriji Doma zdravlja Leskovac.
U Službi за  radiološku dijagnostiku  Doma zdravlja će se raditi ultrazvuk abdomena
U internističkoj ambulanti Opšte bolnice Leskovac, koja se nalazi u Domu zdravlja...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dom zdravlja Opovo: Preventivni pregledi u nedelju 19. maja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2024

OPOVO – U nedelju  19. maja u Domu zdravlja Opovo organizuju se preventivne pregledi za stanovništvo. Građani će moći da urade pregled sa EKG-om i merenjem krvnog pritiska radi određivanja faktora rizika nastanka srčanih oboljenja. Takođe,  radiće se kompletna krvna slika i određivati nivo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.