Srpska teniserka osvojila turnir u Mumbaiju i odmah je odneli u bolnicu zbog dehidracije

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska teniserka osvojila turnir u Mumbaiju i odmah je odneli u bolnicu zbog dehidracije

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić osvojila je ITF turnir u Mumbaiju, a odmah nakon teško izvojevane pobede prebačena je u bolnicu zbog dehidracije gde je primila infuziju kako bi izbegla ozbiljnije posledice.

Jakšićeva je u prvom kolu bila svedok nemilog incidenta kada je Tamara Čurović pogodila linijskog sudiju reketom. Ona je u finalu pobedila Izraelku Keren Šlomo rezultatom 6:3, 7:6 (5).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Mlada nada srpskog tenisa je u prvom setu zatražila medicinski tajmaut i konstantno se borila sa grčevima u stomaku nakon dugih razmena udaraca. Ipak, sve je stojički izdržala Jakšićeva i posle sat vremena i 41 minut igre stigla do titule u Mumbaiju, koju nije mogla ni dostojno da proslavi.

Povezane vesti: Pogledajte kako je reket Tamare Čurović povredio sudiju u Indiji /video/ Tamara Čurović izbačena sa turnira jer je bacila reket i povredila linijskog sudiju
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.