Sjajan gest srpskog tenisera: Novopečeni tata Viktor otkrio po kome je njegova ćerka dobila ime

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan gest srpskog tenisera: Novopečeni tata Viktor otkrio po kome je njegova ćerka dobila ime

Srpski teniser Viktor Troicki dobio je u petak uveče ćerku Irinu, a ponosni otac otkrio je po kome je dobila i me i - počastio prijatelje.

Viktor je u jednom beogradskom restoranu ugostio prijatelje i porodicu, a otkrio je i zašto je ćerki odabrao baš to ime.

"Bili smo kod mame i bebe sada. Sve je super prošlo. Jako smo uzbuđeni, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << još nismo ni svesni šta nas čeka. Presrećni smo. Bebica je slatka", rekao je Viktor i objasnio po kome je devojčica dobila ime.

"Moja baka se zvala Irina, pa je po njoj moja ćerka dobila ime", kazao je Troicki koji će morati da se nakratko odvoji od supruge i ćerke, jer ga već sledeće nedelje očekuju profesionalne obaveze, na turniru u Kvinsu gde, verovali ili ne, već u prvom kolu igra protiv svog kuma.

"U utorak igram protiv Janka na turniru u Kvinsu, pa ću morati da letim za London. Ne znam koliko sam spreman za meč, ali moram da odem i jedva čekam da se vratim što pre", rekao nam je Troicki.

Podsetimo, Viktorova supruga Aleksandra porodila se sinoć u Beogradu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.