Restoran Novak: Vimbldon kup za novosadske sladokusce

Izvor: Dzungla.org, 23.Dec.2011, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restoran Novak: Vimbldon kup za novosadske sladokusce

Novootvoreni restoran „Novak“ brzo postao jedno od najomiljenijih mesta Novosađana. Na meniju poslastice: „australijen open kup“, „ju-es open kup“, „tenis klub stek“
Ulaz u restoran i pehar koji je osvojio naš teniser

SVE miriše na uspeh u kafe-restoranu svetskog teniskog asa Novaka Đokovića, koji je nedavno otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << u Novom Sadu, u Ulici Novosadskog sajma 4. Prostor od oko 300 kvadrata, gde caruje originalni kristalni pehar koji je popularni Nole dobio ove godine na turniru u Montrealu od Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP), za kratko vreme postao je omiljeno mesto Novosađana.

- Prezadovoljni smo interesovanjem građana za novo mesto u gradu gde mogu da se opuste i uživaju uz vrhunsku hranu i napitke - priča nam Milan Tomić, izvršni direktor kafe-restorana „Novak“ u Novom Sadu. - Cene su pristupačne i, po tome se ne razlikujemo od drugih kafića i restorana.
Ono što kutak porodice Đoković, svakako, izdvaja od ostalih ugostiteljskih objekata, jesu simbolični nazivi slanih jela i poslastica.
- Naši gosti će, između ostalog, moći da probaju grilovani biftek sa povrćem u lisnatom testu preliven mirabo sosom, ukusno jelo pod nazivom „tenis klub stek“ - kaže Tepić i najavljuje da će isti prepoznatljivi objekat našeg sportiste uskoro biti otvoren i u svetskim gradovima poput Londona, Pariza, Majamija..
Kada je o voćnim poslasticama reč, u ponudi su: „rolan garos kup“ sa sladoledom od čokolade, zatim „australijen open kup“ sa ananasom, „vimbldon kup“ sa jagodama kao i „ju-es open kup“ sa trešnjama, šlagom, muslijem..
Mnogobrojni gosti koji svakodnevno posećuju Novakov kafe-restoran, obično, prvo naruče kafu, koja je, kažu gotovo uglas, najbolja u gradu.
- Radujemo se što nas je Nole počastio ovakvim mestom - priča nam bračni par Sanja i Vladan Rafajlović. - Ne propuštam nijedan Novakov meč - kaže Vladan na kraju.
SLATKI VIMBLDON
NAŠ sagovornik nam otkriva da Nole najviše voli voćni kup „vimbldon“, sa jagodama i šlagom. - Uverite se i vi zašto su poznate vimbldonske jagode - poručuju iz kafe-restorana u kom planiraju da uskoro organizuju žive svirke sa stranom muzikom. A, Nole će, najavljuju, prvom prilikom, prisustvovati jednoj od njih.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.