Reprezentativci Srbije odigrali meč sa decom u školi tenisa

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativci Srbije odigrali meč sa decom u školi tenisa

Srpski teniseri predvođeni Novakom Đokovićem odigrali su jedan meč sa decom iz otvorene škole tenisa koju organizuje kompanija NIS.

Kako je saopštio Teniski savez Srbije, posle pobede reprezentacije Srbije protiv Španije, igrači Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Lajović pridružili su se deci u NIS otvorenoj školi tenisa.

Osim što su bodrili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << srpske tenisere, deca su imala priliku i da se druže i usavršavaju osnovne teniske poteze sa reprezentativcima Srbije.

Kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije organizovala je besplatne škole tenisa za decu za vreme trajanja meča Srbije i Španije u Dejvis kupu, od 7. do 9. aprila u Beogradu.

Cilj pokretanja škole je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života.

Teniseri Srbije plasirali su se u polufinale Dejvis kupa, pošto su posle dva dana takmičenja u Beogradu poveli sa nedostižnih 3:0 protiv Španije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.