Šta rade Nole, Ziki i Viktor kad razbiju Špance u Dejvis kupu? Uče klince da igraju tenis! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rade Nole, Ziki i Viktor kad razbiju Špance u Dejvis kupu? Uče klince da igraju tenis! (FOTO)

Nakon trijumfa reprezentacije Srbije protiv Španije, svetski teniski asovi Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Lajović pridružili su se mališanima na NIS otvorenoj školi tenisa i odigrali sa njima teniski meč.

Osim što su bodrili srpske tenisere, deca su imala priliku i da se druže i usavršavaju osnovne teniske poteze sa reprezentativcima Srbije.

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << TSS

Kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije, organizovala je besplatne škole tenisa za decu za vreme trajanja Dejvis Kupa koji se održava do 9. aprila u Beogradu.

Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života.

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“ podržava i afirmiše mlade talente i doprinosi razvoju profesionalnog i dečjeg sporta.

Foto: TSS

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Dejvis kup,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Godina za "salataru"

Izvor: Press, 10.Apr.2017, 10:12

Posle pobede nad Španijom, teniseri žele da igraju u najjačem sastavu u polufinalu Dejvis kupa. Novak Đoković: Biće nam veliki izazov da pobedimo Francuze i na njihovom terenu. . foto: novosti.rs. Obrijanih glava su 2010....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.