Posle tenisa - kraljica sportova?! Ana Ivanović otkrila za koju se disciplinu sprema!

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle tenisa - kraljica sportova?! Ana Ivanović otkrila za koju se disciplinu sprema!

Teško da je iko ovo mogao da očekuje!

Dva i po meseca posle odluke kojom je iznenadila čitav svet, da okonča profesionalnu tenisku karijeru, Ana Ivanović je otkrila da od bavljenja sportom nije potpuno ''digla ruke''.

Ona je u intervjuu za magazin ''Self'' konstatovala da želi da nastavi sa zdravim životom i treninzima i s tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vezi otkrila da bismo uskoro mogli da je vidimo i u jednoj atletskoj disciplini.

"Želim da svoje telo održavam zdravim, pa se i dalje pridržavam odgovarajućeg stila života. Svakog dana trčim i ozbljno razmišljam da u skorije vreme istrčim polumaraton", poručila je Ana.

Iz ovih njenih reči, mediji su izveli zaključak da ipak nisu tačne ranije spekulacije da je Ana trudna i da je to bio razlog njenog iznenadnog povlačenja iz tenisa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.