Izvor: Blic, 06.Maj.2024, 12:51

PREVIŠE ANKSIOZAN DA BI BIO FILMSKA ZVEZDA Upoznajte Džoša O'Konora, neuspešnog tenisera iz filma "Rivali", koji više od crvenog tepiha voli da sadi biljke i veze

Šta čini filmsku zvezdu? Mladi britanski glumac Džoš O'Konor, kog ste donedavno znali kao osetljivog i zatvorenog princa Čarlsa iz treće i četvrte sezone serije "Kruna", trenutno razmišlja o ovom pitanju. Ranije ove godine završio je dramu postavljenu u vreme Prvog svetskog rata nazvanu "Istorija zvuka" zajedno sa Polom Meskalom. "Pol je prijatelj, i gledati ga kako radi bilo je neverovatno", kaže O'Konor. "Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je briljantan. Pol poseduje taj kvalitet filmske zvezde, šta god to bilo. Voleo bih da to mogu da izrazim, ali on jednostavno sve to radi sa gracioznošću."
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.