PRELEPA MARIJA JE ALKARAZOVA DEVOJKA: Evo zašto je povezuju sa Rafinom Ćiskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 08:16

PRELEPA MARIJA JE ALKARAZOVA DEVOJKA: Evo zašto je povezuju sa Rafinom Ćiskom

Takođe se bavi tenisom.

Karlos Alkaraz je jedini teniser koji u ovom trenutku može da se suprotstavi Novaka Đokoviću. Španac je privukao je pažnju svojom pojavom i borbenim stilom na teniskom terenu i mnogi mu garantuju svetlu budućnost u svetu tenisa.

Karlos je rođen u El Palmaru u Španiji 5. maja 2003. godine. Mnoge je iznenadio kada je u septembru 2022. zauzeo prvo mesto na ATP listi i tako postao najmlađi teniser u open eri kome je to pošlo za rukom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ono o čemu se malo priča je njogv ljubavni život. Od 2021. godine je u vezi sa svojom koleginicom i zemljakinjom, Marijom Gonzales.

A post shared by MARIA GONZALEZ (@mariaaagimenezz)

U španskim medijima Marija ponekad je zovu i Ćiska - po Rafinoj supruzi i ljubavi od rane mladosti, Mariji Franćiski Pereljo, za koju navode da neodoljivo liče.

A post shared by Maria Francisca Perelló ♡ (@xiscaperellofans)

Marija je teniserka od malih nogu i nastupa za Teniski klub Mursija, a upravo tu je i sam Alkaraz napravio prve korake. Naravno, ona nema ambicije da se ostvari u tenisu, ali ako ostane sa Karlosom biće poznata.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.