PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Onima kojima tenis nije jača strana - ne brinite, igraju Brazilci!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Onima kojima tenis nije jača strana - ne brinite, igraju Brazilci!

Pročitajte nekoliko predloga za 2. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Zemun je sasvim solidno krenuo u sezonu u Prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ligi i trenutno je na deobi prvog mesta na tabeli. Jedinstvo je pak na začelju Srpske lige grupa zapad što valjda dovoljno govori o problemima u Užicu. Na tri utakmice samo jedan postignut gol.  To je prevagnulo da se opredelimo za SP 1, a ne za KMB1&3+.

Partije Internasionala ove sezone ne ulivaju strah u kosti, ali u Porto Alegreu to izgleda sasvim solidno. Na tri poslednja meča kod kuće nijedan gol u mreži domaćih, samo su Flamengo i Atletiko Mineiro ove sezone slavili na stadionu Žoze Pinjeiro Borba. A Vasko iz poslednjih sedam utakmica ima samo bod, na poslednjih šest nije postigao gol... Jasno je – kec!

Prijateljska je utakmica, pa se nećemo usuditi da tipujemo na pobedu mnogo kvalitetnije Bajera iz Leverkuzena. Biće to odlična prilika da se dva tima razigraju sa novim pojačanjima. I baš zbog toga verujemo u otvoren meč u kojem će treneri eksperimentisati. Nemci su uostalom alergični na utakmice bez golova.

Iako Đoković obožava da na prve mečeve na velikim turnirima završi brzinski i protivniku ne ostavlja mnogo mesta za manevar, Hajder Maurer se pokazao kao ozbiljna pretnja, posebno na tvrdoj podlozi. Naravno, ni jednog trenutka mi ne sumnjamo u srpskog asa, ali mislimo da će Austrijanac pružiti jak otpor bar u prvom setu. Gledajući istoriju mečeva austrijskog igrača, obično najjače igra u prvom setu, a kasnije kako se karte otvore.

Mada je tvrda podloga Congi najprivlačnija, mislimo da bi španski teniser mogao da pruži jak otpor protivniku i da bi meč mogao da vidi bar četiri seta. To tvrdimo iz dosadašnjih iskustava i svega što su dvojica igrača pokazala u dosadašnjoj sezoni na tvrdoj podlozi. Doduše, Conga je meč sa Nieminenom dobio sa svega pet izgubljenih gemova, ali Granoljers je u Barseloni nedavno očitao lekciju Francuzu, ali na šljaci. No, igra sasvim solidno i na tvrdoj podlozi, pa može se očekivati muška borba za prolaz.

Oba tima trenutno se bore za opstanak u brazilskoj Seriji A, a razlika na tabeli je pet bodova u korist Ponte Prete. Ipak, Kruzeiro ume da igra na gostovanjima u Kampinasu poslednjih godina. Na poslednjih osam utakmica Ponte Preta je samo dva puta na svom stadionu savladala Kruzeiro, koji je slavio u četiri navrata, a dva puta je bilo nerešeno.

Radi se o duelu dve ekipe koje su pri vrhu tabele, s tim što domaćin ima ozbiljne šanse da osvoji šampionsku titulu. Atletiko Paranense je na poslednjih pet gostovanja u Belo Horizonteu ostao neporažen. Atletiko Mineiro igra promenljivo u poslednje vreme, na poslednja tri meča u prvenstva ima pobedu, poraz i remi.

Obe ekipe su u startna tri kola druge lige Hrvatske zabeležila po dve pobede i jedan poraz. Prednost Dugopolja svakako bi trebalo da bude to što igra na svom terenu, ali trebalo bi imati na umu da tim iz predgrađa Splita prošle sezone na svom terenu nije uspeo da savlada Rudeš, već je osvojimo samo jedan bod.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REZZIME DANA (sreda): Mnogo je popadalo, izvukao vas Kup Srbije

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2015

Pogledajte ko je 2. septembra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.