Osnovci Istočnog Sarajeva dobili opremu za stoni tenis

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 29.Sep.2010, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovci Istočnog Sarajeva dobili opremu za stoni tenis

Viša stručna saradnica u Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske Gorica Bilak uručila je danas svim centralnim osnovnim školama na području grada Istočno Sarajevo stolove za stoni tenis sa pratećim rekvizitima, u vrijednosti od 430 KM.
Bilakova je istakla da je riječ o projektu pod nazivom "Stoni tenis osnovcima", vrijednim nešto više od 90.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << KM, u okviru kojeg je Vlada RS obezbijedila kompletnu opremu za stoni tenis za 200 centralnih osnovnih škola širom RS.

"Resorno ministarstvo svake godine izdvaja sredstva da bi obezbijedilo što bolje uslove za obavljanje fizičkog vaspitanja u osnovnim i srednjim školama", rekla je Bilakova.

Ona je podsjetila da je Vlada RS 2007. godine realizovala projekat "100 koševa" širom RS, 2008. projekat "Odbojkaške lopte i mreže u sve škole Srpske", a prošle godine podijeljene su fudbalske lopte.

U svoje lično i u ime ostalih direktora na poklonu su se zahvalili direktori osnovnih škola "Aleksa Šantić" Mirko Sikima i "Petar Petrović Njegoš" Smilja Kovač koja je istakla da će on posebno značiti za osnovce ove škole, jer nema izgrađenu fiskulturnu salu.

Bilakova je juče uručila stonotenisku opremu i osnovnim školama "Trnovo", "Ljutuca Bogdan" u Kalinoviku, "Sveti Sava" u Foči i "Sveti Sava" u Rogatici, a prethodnih dana i školama banjalučke regije.
 
Izvor:RTV IS

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.