Okrenuo reket i pokušao da vrati poen kako bi ponizio svog rivala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okrenuo reket i pokušao da vrati poen kako bi ponizio svog rivala! (VIDEO)

Australijski teniser Bernard Tomić izveo je jedan nesportski potez na meču protiv Fabija Fonjinija na Mastersu u Madridu.

Tomić je bio favorit, ali je igrao loše i nalazio se pred porazom 6:2, 5:4 i 40:0 a Fonjini je bio na servisu.

Međutim, tada je Tomić okrenuo reket naopačke (dršku je okrenuo na gore) i tako pokušao da vrati servis Italijana.

Naravno, da nije uspeo i meč je bio završen pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Fonjinija, ali će mu ostati gorak ukus zbog ovog nesportskog ponašanja Australijanca koji je želeo da ga ponizi i umanji trijumf.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) BRIGA GA ZA TENIS JER IMA MILIONE: Novak kritikovao bahatog Australijanca hrvatskog porekla

Izvor: Kurir, 06.Maj.2016, 17:20

..."To nije bilo dobro, nadam se da je to shvatio Tomić je dobar momak, dobra osoba, ali nije posvećen ovom sportu koliko je potrebno", rekao je Đoković..Tomić je okrenuo reket kada je Fabio Fonjini na turniru u Madridu protiv njega imao tri meč lopte Sa drškom ispred sebe, Tomić je samo gledao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.