OKS proglasio najbolje sportiste

Izvor: NTV.rs, 24.Dec.2013, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS proglasio najbolje sportiste

Atletičarka Ivana Španović i teniser Novak Đoković proglašeni su za najbolje sportiste Srbije u 2013. godini, u jubilarnom 20. izboru Olimpijskog komiteta Srbije.
Španovićeva je na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojila bronzanu medalju u skoku u dalj, dok je Đoković minule sezone osvojio sedam ATP titula, među kojima su i Australijan Open i Masters kup.
Za najbolji ženski tim >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << proglašena je rukometna reprezentacija, vicešampion sveta, a najbolji muški tim je odbojkaška reprezentacija, osvajač bronzane medalje na prvenstvu Evrope.
Najuspešniji mladi sportista je veslač Andrija Šljukić, najbolji trener selektor rukometašica Saša Bošković, a dobitnik trofeja MOK „Pjer Kuberten, sport kao škola života“ je košarkašica Nataša Kovačević.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Moskva

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekrić najbolji sportista Srbije u izboru Sporta!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Dec.2013

Sjajni atletičar, osvajač bronzane medalje na SP u Moskvi, po mišljenju prethodnih laureata obeležio 2013, druga Ivana Španović, treći Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...

Titule Đokoviću, Španovićevoj i rukometašicama

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Dec.2013, 12:36

Atletičarka Ivana Španović i teniser Novak Đoković proglašeni su za najbolje sportiste Srbije u 2013. godini , u izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.