OKS: Nagrade za Ivanu i Novaka

Izvor: B92, 23.Dec.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS: Nagrade za Ivanu i Novaka

Atletičarka Ivana Španović i teniser Novak Đoković proglašeni su za najbolje sportiste Srbije u 2013. u jubilarnom 20. izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

Španovićeva je na prvenstvu sveta u Moskvi osvojila bronzanu medalju u skoku u dalj, dok je Đoković minule sezone osvojio sedam ATP titula, uključujući gren slem Australijan Open i završni Masters u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Londonu.

Za najbolji ženski tim proglašena rukometna reprezentacija, vicešampion sveta, a najbolji muški tim je odbojkaška reprezentacija, osvajač bronzane medalje na prvenstvu Evrope.

Najuspešniji mladi sportista je veslač Andrija Šljukić, najbolji trener selektor rukometašica Saša Bošković, a dobitnik trofeja MOK "Pjer Kuberten, sport kao škola života" je košarkašica Nataša Kovačević.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKS: Španovićeva i Novak najbolji u 2013. godini

Izvor: Blic, 23.Dec.2013

Atletičarka Ivana Španović i teniser Novak Đoković proglašeni su za najbolje sportiste Srbije u 2013. godini, u jubilarnom 20. izboru Olimpijskog komiteta Srbije (OKS)...Naša skakačica u dalj je na prvenstvu sveta u Moskvi osvojila bronzanu medalju, dok je Nole minule sezone osvojio sedam ATP...

Nastavak na Blic...

OKS: Španovićeva i Đoković najbolji u 2013. godini

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Dec.2013

Atletičarka Ivana Španović i teniser Novak Đoković proglašeni su za najbolje sportiste Srbije u 2013. godini, u jubilarnom 20. izboru Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).. Španović je na prvenstvu sveta u Moskvi osvojila bronzanu medalju u skoku u dalj, dok je Đoković minule sezone osvojio sedam...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.