NOLE, SREĆAN ROĐENDAN: Hvala za sve i osvoji taj Rolan Garos!

Izvor: JavneVesti.com, 22.Maj.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE, SREĆAN ROĐENDAN: Hvala za sve i osvoji taj Rolan Garos!

 
Najbolji srpski teniser puni danas 27 godina, a redakcija Telegrafa mu želi sve najbolje u životu, kao i to da nastavi sa fenomenalnim rezultatima u tenisu  

 
 
Najbolji teniser Srbije i drugi igrač sveta, Novak Đoković, puni danas, 22. maja, 27 godina, a njegova rođendanska želja, ali i ono što bi mu svi >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << poželeli, jeste osvajanje Rolan Garosa, jedinog grend slem turnira koji mu nedostaje u karijeri.
 
 
Đoković je rođen 22. maja 1987. godine u Beogradu, a zanimljivo je da je pre tri godine rođendan proslavio u Ambasadi Srbije u Parizu, gde je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić primio Novaka i ostale naše tenisere.
 
Prošle godine kao i ove rođendan će proslaviti u Monte Karlu, ali, na žalost u drugačijim okolnostima, jer svakodnevno pomaže Srbiji u borbi sa katastrofalnim poplavama, svojim apelima i humanitarnim radom.
 
Đoković svakodnevno apleuje na pomoć za Srbiju a i sam je donirao 600.000 dolara.

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novače, srećan rođendan!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2014

Najbolji srpski teniser i drugi reket sveta danas puni 27 godina. .. Novak Đoković sa trofejom iz Rima  ..U danima u kojima se Novak Đoković priprema za Rolan Garos i podstiče ljude širom sveta da pomognu Srbiji, BiH i Hrvatskoj posle katastrofalnih poplava, najbolja sportska želja koji bi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.