Mari u finalu Otvorenog prvenstva Australije

Izvor: Studio B, 28.Jan.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari u finalu Otvorenog prvenstva Australije

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedio Španca Davida Ferera sa 3:1 u setovima (4:6, 7:6, 6:1, 7:6).

Peti teniser sveta Mari će u finalu igrati protiv trećeg igrača sa ATP liste, srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Oni su do sada igrali sedam mečeva, Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je pobedio četiri puta, ali je u poslednja tri meča uspešniji bio Britanac.

Poslednji put igrali su 2009. godine, na Mastersu u Majamiju, kada je Mari pobedio sa 2:0 (6:2, 7:5).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mari u finalu protiv Đokovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2011

MELBURN -..Britanski teniser Endi Mari plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije, pobedom 4-6, 7-6, 6-1, 7-6 nad Špancem Davidom Fererom...Mari je četvrti nosilac turnira i u nedelju će u finalu igrati protiv trećeg nosioca, srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je juče savladao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.