Izvor: B92, 27.Jan.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa: "Povreda nije ozbiljna"

Prvi teniser sveta Rafael Nadal nema sreće u Australiji. Pošto je prošle godine predao meč četvrtfinala zbog povrede stomaka, ove godine se nanovo povredio.

Ponovo je u pitanju bio četvrtfinalni meč, ovoga puta protiv Davida Ferera, a Nadal posle meča nije želeo da priča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o povredi, kako ne bi umanjio pobedu protivnika.

Ipak, Španac je odmah nakon susreta uradio preliminarno skeniranje leve noge, kako bi se locirala povreda u zadnjoj loži, zbog koje je uništen njegov san o osvajanju sva četiri Gren slema uzastopno.

Skener je pokazao da povreda, nastala u drugom gemu Nadalovog susreta sa Fererom, nije ozbiljna.

Nadala će pregledati doktori u Španiji, pre nego što se donese definitivna odluka na kom će sledećem turniru igrati.

"Znam u čemu je problem i nije u pitanju ništa strašno. Pokidao sam jedan snop mišićnih vlakana zadnje lože. Tačno znam gde se nalazi bolna tačka", kratko je prokomentarisao Rafa za špansku televiziju EFE. Pretpostavlja se da će Nadal biti spreman da zaigra za dve do tri nedelje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mari u finalu Otvorenog prvenstva Australije

Izvor: Studio B, 28.Jan.2011, 15:10

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedio Španca Davida Ferera sa 3:1 u setovima (4:6, 7:6, 6:1, 7:6). ..Peti teniser sveta Mari će u finalu igrati protiv trećeg igrača sa ATP liste, srpskog tenisera Novaka Đokovića...Oni su do...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.