MAJAMI: Odlični Lajović ipak bez osmine finala

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJAMI: Odlični Lajović ipak bez osmine finala

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala Masters turnira u Majamiju pošto je izgubio od Aleksandra Dolgopolova 2:1 – 3:6, 6:0, 7:6 (7:5).
(FOTO: AP)
Igrao je Srbin sjajno, kao pravi laf se borio, ali sreća mu je ipak okrenula leđa. Šansu za pobedu Lajović je praktično izgubio dva puta.
Prvi put – pri rezultatu 5:4 u trećem setu servirao je naš teniser za pobedu. Dolgopolov je ipak bio čvršćih živaca i uzeo je gem koji mu je život u meču značio.
Posle toga je usledila pauza zbog kiše. Sat vremena su dvojica tenisera čekala da izađu ponovo na teren. Nastavak je protekao u već opisanom epilogu.
Dušan je u Majami stigao kao 89. igrač sveta, pa ga posle plasmana u 3. kolo očekuje novi skok na ATP listi i novi lični rekord.
U borbi za četvrtfinale Ukrajinac čeka pobednika duela u kojem se kasnije večeras sastaju Švajcarac Stanislas Vavrinka i Francuz Eduar Rože Vaselin.
Meču je prisustvovao i Lajovićev saigrač iz Dejvis kup tima Srbije, trenutno drugi reket sveta Novak Đoković.
Najbolji srpski teniser u utorak u osmini finala Majamija igra protiv Španca Tomija Robreda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekid zbog kiše, 5:5 u trećem setu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2014

Meč između srpskog tenisera Dušana Lajovića i Ukrajinca Aleksandera Dolgopolova prekinut je pri rezultatu 5:5 u trećem setu zbog kiše u Majamiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Majami - Nadal kao uragan!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2014, 13:23

Prvi teniser sveta igra sve bolje keko se bliži završnica turnira u Majamiju.

Nastavak na Sportske.net...

Uživo: Kiša odložila početak Novakovog duela sa Robredom u Majamiju

Izvor: Blic, 25.Mar.2014

Novak Đoković za četvrtfinale mastersa u Majamiju bori se protiv Tomija Robreda, a u okršaj sa španskim teniserom ušao je odmoran jer je u dosadašnjem delu turnira odigrao samo jedan meč pošto je na startu bio slobodan, dok mu je u trećem kolu predao Nemac Florijan Majer...Kiša je odložila...

Nastavak na Blic...

Đoković lako do četvrtfinala Majamija

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2014

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Majamiju pošto je danas u osmini finala savladao Španca Tomija Robreda sa 2:0 u setovima - 6:3, 7:5.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.