Jeste li videli šta je Nole napisao na kameri posle pobede?

Izvor: Press, 28.Okt.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li videli šta je Nole napisao "na kameri" posle pobede?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je priliku da pošalje prvu javnu poruku ljubavi svom novorođenom sinu Stefanu.
Srpski teniser Novak Đoković savladao je Filipa Kolšrajbera u drugom kolu Mastersa u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a to je ujedno bio prvi trijumf vodećeg na ATP rang listi od trenutka kada je postao otac.

Očekivano, Novak nije bio u stanju da odigra besprekoran meč, imajući u vidu da je prethodnu nedelju posvetio porodici, ali je na kraju ipak savladao neugodnog Nemca.

Po završetku susreta, očekivano, Đoković se uputio ka kameri na kojoj se ostavlja potpis ili kakva poruka posle meča, što je Srbin iskoristio da za obraćanje svom novorođenčetu.

Nakon pobede nad Kolšrajberom naš teniser je napisao kratko i jasno: "Stefane, voli te tata".

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.