PARIZ: Novak odličan na startu

Izvor: Mondo, 28.Okt.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIZ: Novak odličan na startu

Najbolji svetski teniser i novopečeni tata uspešno je započeo odbranu poslednjeg Masters turnira sezone.

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Nedavno rođenje sina, Stefana, ali i sjajni rezultati Rodžera Federera, nisu poremetili koncentraciju Novaka Đokovića.

Najbolji svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << teniser uspešno je počeo odbranu titule na poslednjem Masters turniru sezone, u Parizu.

Sigurnom igrom savladao je Nemca Filipa Kolšrajbera 6:3, 6:4, pa će na megdan Gaelu Monfisu iz Francuske ili Džonu Inzeru iz SAD.

Đoković je odlično ušao u meč i poveo 3:0, pa 5:1 u gemovima, ali je onda usledio blagi pad. Nemac je dobio dva uzastopna gema, spasivši jednu set loptu, međutim, u devetom nije imao rešenje za servis našeg tenisera.

I drugi set Novak je dobro počeo, brejkom već u prvom gemu, posle kojeg je nastavio da kontroliše igru i bez mnogo muke meč priveo kraju. Posle sat i 25 minuta igre iskoristio je drugu od tri meč lopte.

Bio je ovo sedmi duel Đokovića i Kolšrajbera, a šesta Novakova pobeda. Ovo je, takođe, bila i njegova treća pobeda protiv iskusnog Nemca ove sezone.

Osim prošle sezone, Đoković je na Mastersu u Parizu slavio i 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDU POSVETIO SINU: Novak savladao Kolšrajbera u Parizu

Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2014

U svom prvom, a meču 2. kola Mastersa u Parizu Novak Đoković je za samo 84 minuta savladao Filipa Kolšrajbera sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.. . Već an startu meča Novak je pokazao da nema nameru da se previše zadržava na terenu pošto je u drugom gemu napravio prvi, a vrlo brzo potom i drugi gem...

Nastavak na HotSport.rs...

(VIDEO, FOTO) ĐOKOVIĆ POSVETIO POBEDU SINU: Stefane voli te tata!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014

Najbolji teniser sveta Novak Đoković upešno je krenuo u odbranu titule na Mastersu u Parizu, a pobedu protiv Nemca Filipa Kolšrajbera posvetio je svom novorođenom sinu Stefanu..PARIZ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković upešno je krenuo u odbranu titule na Mastersu u Parizu, a pobedu protiv...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.