PARIZ: Prva pobeda za Stefana Đokovića!

Izvor: Mondo, 28.Okt.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIZ: Prva pobeda za Stefana Đokovića!

Najbolji svetski teniser i novopečeni tata, Novak Đoković, uspešno je započeo odbranu poslednjeg Masters turnira sezone.

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

 Nedavno rođenje sina, Stefana, ali i sjajni rezultati Rodžera Federera, nisu poremetili koncentraciju Novaka Đokovića.

Najbolji svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << teniser uspešno je počeo odbranu titule na poslednjem Masters turniru sezone, u Parizu.

Sigurnom igrom savladao je Nemca Filipa Kolšrajbera 6:3, 6:4, pa će na megdan Gaelu Monfisu iz Francuske ili Džonu Inzeru iz SAD.

"Stefane, voli te tata", bila je poruka koju je Novak poslao sinu po završetku meča, napisavši je na jednoj od kamera kojima je rađen TV prenos.

@DjokerNole on the camera : "Stefan, I love you !" ❤️💜💙💚💛 pic.twitter.com/O9Vpmhqf2c

— ❤️Welcome Stefan !❤️ (@DjokovicNoleFR) October 28, 2014

Đoković je odlično počeo duel i poveo 3:0, pa 5:1 u gemovima, ali je onda usledio blagi pad. Nemac je dobio dva uzastopna gema, spasivši jednu set loptu, međutim, u devetom nije imao rešenje za servis našeg tenisera.

I drugi set Novak je dobro počeo, brejkom već u prvom gemu, posle kojeg je nastavio da kontroliše igru i bez mnogo muke meč priveo kraju. Posle sat i 25 minuta igre iskoristio je drugu od tri meč lopte.

Bio je ovo sedmi duel Đokovića i Kolšrajbera, a šesta Novakova pobeda. Ovo je, takođe, bila i njegova treća pobeda protiv iskusnog Nemca ove sezone.

Osim prošle sezone, Đoković je na Mastersu u Parizu slavio i 2009. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.