Jedan od najpoznatijih sportista devedesetih izgleda gotovo neprepoznatljivo

Izvor: B92, 24.Sep.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najpoznatijih sportista devedesetih izgleda gotovo neprepoznatljivo

Bivši teniser Andre Agasi se ne pojavljuje previše u javnosti od 2006. godine, ali nedavno je prisustvovao jednom događaju u Americi i izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Podsetimo, Andre se penzionisao 2006. godine nakon duge i uspešne karijere koja mu je obezbedila 60 titula i prvo mesto na ATP listi u aprilu 1995. godine.

Uprkos uspesima, on je u autobiografiji koju je objavio 2009. godine priznao da je na kraju zamrzeo tenise koji mu je doneo slavu.

“Igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam tenis jer mi je to bio posao čak iako sam ga mrzeo, mrzeo ga sa mračnom i tajnom strašću koju uvek imam“

Kako kaže, osećao je potrebu da u toj 36. godini mora što pre prestati sa tenisom, pa je tako opisao misao koja mu je prošla kroz glavu na poslednjem turniru u Njujorku.

“Ja sam mlad čovek, 36 gdoina. Ali probudio sam se kao da imam 96. Nakon dve decenije trčanja, uspona, padova, napora i svega nemam više osećaj da je to moje telo. Čak se ni moj um nije osećao kao da je moj“, napisao je tada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.