Jankovićeva uz manje oscilacije preko Fikman do treće runde turnira u Torontu

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva uz manje oscilacije preko Fikman do treće runde turnira u Torontu

Srpski teniserka Jelena Janković plasirala se u treću rundu takmičenja u Torontu pošto je sa 6:4, 7:6(8) savladala Kanađanku sa vajld kartom Šeron Fikman.

Jeleni će na putu do četvrtfinala turnira stati pobednica okršaja između Karoline Voznjacki i Sorane Kirstee.

Mora se priznati da je Jankovićeva zaista agresivno krenula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prvom gemu napravila brejk i odmah prebacila pritisak na protivnicu. Dobra stvar je što Fikman nije znala da se bori sa tim pritiskom i to rezultuje još jednim brejkom u petom gemu - 4:1.

Potvrđuje oduzeti servis Jankovićeva, ali protivnica koristi pad u igri Srpkinje i vezuje tri gema za 5:4. Ipak, Jelena je sa četiri poena bukvalno počistila za minut Fikman i osvojila set.

Druga deonica prošla je sa mnogo brejkova, ali je bolje krenula Kanađanka koja je povela sa 2:0. Veoma brzo je Jankovićeva povezala tri gema i došla u prednost, ali joj je igra ponovo na kratko pala i vratila je Fikman u igru - 3:3.

Isti stvar Jelena je uradila i kod 5:3 pošto je ponovo protivnici dozvolila da se vrati, čak povede sa 6:5, a zatim i propusti dve set lopte. Onda dolazi sve na svoje mesto - Srpkinja je obezbedila taj brejk i uspela da ga dobije uz ponovo male oscilacije u igri.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jankovićeva uz manje oscilacije preko FIkman do treće runde turnira u Torontu

Izvor: Dzungla.org, 08.Avg.2013

Srpski teniserka Jelena Janković plasirala se u treću rundu takmičenja u Torontu pošto je sa 6:4, 7:6(8) savladala Kanađanku sa vajld kartom Šeron Fikman.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.