Janko ponovo umesto Noleta

Izvor: B92, 10.Jul.2011, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko ponovo umesto Noleta

Iako je bilo planirano da Novak Đoković odigra prvi meč poslednjeg dana duela Švedske i Srbije u Dejvis kupu, na teren će umesto njega izaći Janko Tipsarević.

Tipsarević će tako igrati protiv Mihaela Rideršteda od 13 časova, dok će na teren posle njih izaći Viktor Troicki, čiji protivnik još uvek nije poznat zbog povrede Ervina Eleskovića.

Posle dva dana takmičenja u Halmštadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbija vodi sa 2-1 protiv Švedske.

Tipsarević je već menjao Đokovića u petak, protiv Eleskovića, koji mu je predao meč zbog povrede ligamenata u drugom setu, pošto je srpski teniser već dobio prvi set. Prethodno je Troicki pobedio Rideršteda i doneo Srbiji vođstvo, a u subotu su Simon Aspelin i Robert Linšted trijumfom u dublu protiv Đokovića i Nenada Zimonjića ostali u igri.

Selektor Bogdan Obradović još uvek ima mogućnost da odluči da Đoković ipak igra prvi duel, pošto je rok za prijavljivanje igrača sat vremena pre početka meča, odnosno do 12 časova.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.