Nedelja, 10.07.2011.

09:56

Janko ponovo umesto Noleta

Iako je bilo planirano da Novak Đoković odigra prvi meč poslednjeg dana duela Švedske i Srbije u Dejvis kupu, na teren će umesto njega izaći Janko Tipsarević.

Izvor: B92

Default images

Tipsarević će tako igrati protiv Mihaela Rideršteda od 13 časova, dok će na teren posle njih izaći Viktor Troicki, čiji protivnik još uvek nije poznat zbog povrede Ervina Eleskovića.

Posle dva dana takmičenja u Halmštadu, Srbija vodi sa 2-1 protiv Švedske.

Tipsarević je već menjao Đokovića u petak, protiv Eleskovića, koji mu je predao meč zbog povrede ligamenata u drugom setu, pošto je srpski teniser već dobio prvi set. Prethodno je Troicki pobedio Rideršteda i doneo Srbiji vođstvo, a u subotu su Simon Aspelin i Robert Linšted trijumfom u dublu protiv Đokovića i Nenada Zimonjića ostali u igri.

Selektor Bogdan Obradović još uvek ima mogućnost da odluči da Đoković ipak igra prvi duel, pošto je rok za prijavljivanje igrača sat vremena pre početka meča, odnosno do 12 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: