Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ĐOKOVIĆ OBJAVILA FOTKE U KUPAĆEM KOSTIMU! Svi ŠOKIRANI, nisu navikli na ovo od nje! (FOTO)

Jelena Đoković, supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, sve je aktivnija na društvenim mrežama, pa samim tim sve više privlači pažnju javnosti. Međutim, nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, kao i na storiju veliki broj pratilaca je prokomentarisao kako je dosta smršala.   View this post on Instagram   “Clouds come floating The post JELENA ĐOKOVIĆ OBJAVILA FOTKE U KUPAĆEM KOSTIMU! Svi ŠOKIRANI, nisu navikli na ovo od nje! (FOTO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEVENU HOT SAČEKALI ISPRED KUĆE I PREBILI: Objavila je fotografiju na kojoj je KRVAVA, pa zapretila!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018

Porno glumica i kontroverzna učesnica rijalitija Nevena Hot je navodno pretučena, a jezive fotografije je objavila na društvenim mrežama. Na slici se vidi da joj je ruka krvava, a imala je žestoku poruku za one koji su je napali. “Onom koji mi je napravio sačekušu ispred kuće samo imam da kažem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.