Izvor: Luftika.rs, 10.Jan.2022, 12:14

Haos ispred Novakove zgrade, policija upotrebila suzavac (VIDEO)

Veliki broj Novakovih pristalica nalazi se ispred prostorija u kojima je trenutno Đokovič i čekaju ishod drame u vezi njegove deportacije.
Nakon što su prvo slavili presudu kojom je preinačena odluka o deportaciji najboljeg tenisera sveta, usledio je novi preokret, kada se ispred kancelarija u kojima je bio Đoković pojavila policija, piše portal Nova.rs.
Prema poslednjim informacijama, Aleks Hok, Ministra za unutrašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << poslove za imigraciona pitanja planira da iskoristi diskreciono pravo da deportuje Novaka Đokovića.
Sve veći broj navijača dolazi da pruži podršku Đokoviću.
Oni uz harmoniku sviraju i pevaju. Odjekuje Marš na Drinu, kao i poruka “Free Nole”. Naravno, tu su i “Đurđevdan”, “Oj Kosovo, Kosovo”, “Vidovdan” i hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa.”
Navijači sa zastavama provociraju policiju koja ih sve vreme odguruje.
Pokušali su i da oduzmu zastavu jednom Grku.
Kola pod rotacijom su napustila zgradu u kojoj se nalazi Đoković, a demonstranti su pokušali da ih zaustave. Tada je policija sprejevima krenula na ljude, pa je nastao stampedo koji se posle smirio.
Morala je da reaguje policija, a nije poznato da li je u kolima bio Novak.

Đokovićev brat potvrdio: Novaka hapse, trenutno je sa advokatima

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.