Gde su završile karte za kraljevačke ljubitelje tenisa? U rukama gradonačelnika, načelnika...

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde su završile karte za kraljevačke ljubitelje tenisa? U rukama gradonačelnika, načelnika...

Od ukupno 3.338 kompleta za slobodnu prodaju planirano je 297

Da se nešto čudno zbiva prvi je primetio Novak Đoković, Teniski savez Srbije je negirao da je "muljao" sa ulaznicama za Dejvis kup okršaj sa Hrvatskom u Kraljevu, a neprijatnu situaciju sada je seciralo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije na čelu sa Nebojšom Stefanovićem. Naime, ministar policije je, prenose Večernje novosti, objavio da je od ukupno 3.228 kompleta karata za slobodnu prodaju namenjeno tek 297?!

Stefanović međutim nije saopštio da li je prilikom trgovine ulaznicama bilo nekih nelegalnih aktivnosti.

"Teniski savez je bio u obavezi da 800 ulaznica preda Međunarodnoj teniskoj federaciji i reprezentaciji Hrvatske. Prodaji je namenjeno 2.428 kompleta, 107 kompleta je prodato na blagajni, a 190 će biti pušteno na dan meča. Ostatak od 2.131 kompleta dat je fizičkim i pravnim licima", taksativno je nabrajao Stefanović.

Šta to znači? Prevedeno na srpski jezik – 300 kompleta je završilo u Elektrosrbiji Kraljevo, 250 kod načelnika Raškog okruga, 100 kod gradonačelnika Kraljeva, 108 je zadržao TSS, sponzor Dejvis Kupa BNP Pariba je dobio 104, članovi srpske reprezentacije 120... Samo se ne zna ko ih je kupio, a ko – dobio?

"To će biti predmet daljeg rada tokom istrage, kao i da li je u tom smislu prekršen zakon", naveo je Stefanović.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gde su završile karte za kraljevačke ljubitelje tenisa? U rukama gradonačelnika, načelnika...

Izvor: Press, 03.Mar.2015

Od ukupno 3.338 kompleta za slobodnu prodaju planirano je 297 . Da se nešto čudno zbiva prvi je primetio Novak Đoković, Teniski savez Srbije je negirao da je "muljao" sa ulaznicama za Dejvis kup okršaj sa Hrvatskom u Kraljevu,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.