Đokoviću čestitke sa svih strana

Izvor: B92, 01.Jul.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokoviću čestitke sa svih strana

Beograd -- Državni vrh Srbije čestitao srpskom teniseru Novaku Đokoviću to što se plasirao u finale Vimbldona i zauzeo prvo mesto na ATP listi.

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković prvi je čestitao Novaku Đokoviću na današnjem velikom uspehu.

"Vaš trijumf je istovremeno ogromna pobeda za Srbiju. Želim Vam da što duže ostanete na tronu svetskog tenisa", navodi se u tekstu čestitke premijera Cvetkovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje prvog mesta na listi najboljih igrača sveta.

"Imam izuzetnu čast da vam čestitam zasluženo osvajanje prvog mesta na listi najboljih tenisera sveta, čime ste doprineli da, prvi put u istoriji 'belog sporta', i Srbija, zajedno sa vama, bude na toj poziciji", poručio je Dačić.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović takođe je čestitala Đokoviću.

"Od srca Vam čestitam na današnjoj maestralnoj pobedi. Još jednom ste nam priredili radost da se Vaše ime i ime naše zemlje širom planete izgovara sa ponosom", poručila je Đukić Dejanović.

Predsednica Skupštine Srbije poželela je Đokoviću i da osvoji prestižni gren slem turnir u Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković prvi put u karijeri zauzeće u ponedeljak mesto broj jedan na ATP listi, pošto se danas plasirao u finale gren slem turnira u Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.