DjOKOVIC-NOKAUTIRAN-Conga-ga-pocistio-sa-terena-za-cetvrtfinale-Toronta

Izvor: medio.rs, 07.Avg.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DjOKOVIC-NOKAUTIRAN-Conga-ga-pocistio-sa-terena-za-cetvrtfinale-Toronta

Igrač koga zovu teniski Muhamed Ali je nokautirao Srbina u 3. kolu Rodžers kupa dozvolivši najboljem igraču na svetu da osvoji samo četiri gema.

Nije prijao odmor Novaku Đokoviću, a još manje Toronto. Žo Vilfred Conganapravio je najveće iznenađenje na Rodžers kupu pošistivši sa terena najboljeg igrača sveta i prvog nosioca 6:2, 6:2.

Još u susretu protiv Monfisa videlo se da srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << teniser nije u formi i kojoj je bio pre mesec dana, a sada je to došlo i na naplatu. Slobodno možemo reći da Đoković nije imao šanse u duelu sa francuskim igračem sa svojom ovoliko slabom igrom.

Servis nije funkcionisao, ritern još manje o čemui dovoljno govori da nije imao nijednu brejk loptu, dok je Conga u tom segmentu bio nepogrešiv sa 4/4 i došao do svoje sedme pobede nad Srbinom.

Od starta meča se videlo da nešto ne štima kako treba u igri prvog reketa sveta, osim uvodnog gema, u gotovo svim ostalim je bio bolji teniski Muhamed Ali, kako zovu Congu. Počeo je Novak mnogo da greši već u trećem gemu meča i to je protivnik iskoristio i odmaha napravio brejk, a do kraja seta napravio je još jedan i lagano osvojio prvi period.

U drugom delu meča igra Đokovića je bila još slabija te je takoreći na brzinu dozvolio protivniku da povede sa 4:0 i to je već najavilo skori kraj meča, što se i obistinilo. Conga je prepustio srpskom teniseru gemove na njegov servis i koncentrisao se isključivo na svoje osvojio i taj set i došao do trijumfa.

Posle ovog poraza u za njega itekako ranoj fazi turnira, Novak će izgubiti bodove, jer nije uspeo da odbrani prošlogodišnje polufinale, ali ono što bi sada trebalo više da mu bude na umu jeste da mora što pre da povrati formu u kojoj je bio u prvom delu godine, jer je US open vrlo blizu.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ NOKAUTIRAN: Conga ga počistio sa terena za četvrtfinale Toronta!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Avg.2014, 00:09

Igrač koga zovu teniski Muhamed Ali je nokautirao Srbina u 3. kolu Rodžers kupa dozvolivši najboljem igraču na svetu da osvoji samo četiri gema ..Nije prijao odmor Novaku Đokoviću, a još manje Toronto. Žo Vilfred Conga napravio je najveće iznenađenje na Rodžers kupu pošistivši sa terena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.