Del Potro pojačava konkurenciju u Parizu

Izvor: S media, 19.Maj.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro pojačava konkurenciju u Parizu

Huan Martin del Potro, argentinski teniser, potvrdio je da će učestvovati na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske, uprkos ranijoj najavi da će propustiti gren slem turnir u Parizu zbog povrede kuka.

ATP Majami: Del Potro "oduvao" Soderlinga

ATP Madrid: Del Potro odmorio Nadala

Del Potro: Novak će biti broj jedan!

RG kvalifikacije: Ćirić nadomak glavnog žreba
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Pobednik US Opena iz 2009. povredio je kuk tokom Mastersa u Madridu i odmah se vratio na lečenje u Argentinu.

- Definitivno putujem za Pariz - izjavio je Del Potro.

Argentinski teniser se povredio tek što se oporavio od problema koje je imao sa ručnim zglobom, zbog čega mu je karijera u jednom trenutku bila ugrožena.

Del Potro je 2009. igrao u polufinalu Rolan Garosa, kada je izgubio od Švajcarca Rodžera Federera koji je te godine osvojio titulu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nalbandijan se oporavio, igra u Kvins klubu

Izvor: Blic, 19.Maj.2011

Argentinski teniser David Nalbandijan posle skoro godinu dana vraća se na terene i na osnovu specijalne pozivnice organizatora pojaviće se u Kvins klubu, koji se igra od 6. do 12. juna. ..Finalista Vimbldona iz 2002. godine odlučio se da AEGON čempionšips bude njegov prvi turnir posle povrede desne...

Nastavak na Blic...

Del Potro igra na Rolan Garosu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2011

Argentinski teniser Huan Martin del Potro potvrdio je da će učestvovati na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske, uprkos ranijoj najavi da će propustiti gren slem turnir u Parizu zbog povrede kuka...Pobednik US opena iz 2009. povredio je kuk tokom Mastersa u Madridu i odmah se vratio na lečenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.