Nalbandijan se oporavio, igra u Kvins klubu

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalbandijan se oporavio, igra u Kvins klubu

Argentinski teniser David Nalbandijan posle skoro godinu dana vraća se na terene i na osnovu specijalne pozivnice organizatora pojaviće se u Kvins klubu, koji se igra od 6. do 12. juna.

Finalista Vimbldona iz 2002. godine odlučio se da AEGON čempionšips bude njegov prvi turnir posle povrede desne noge, što će mu biti uvertira za Otvoreno prvenstvo Engleske.

Argentinac će se takmičiti u glavnom žrebu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kom su prvi reket sveta Rafael Nadal, šampiona Australijan Opena Novak Đoković, Britanac Endi Marej, četvorostruki pobednik turnira Endi Rodik i osvajač US Opena 2009. Huan Martin Del Potro.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.