Del Potro igra na Rolan Garosu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2011, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro igra na Rolan Garosu

Argentinski teniser Huan Martin del Potro potvrdio je da će učestvovati na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske, uprkos ranijoj najavi da će propustiti gren slem turnir u Parizu zbog povrede kuka.

Pobednik US opena iz 2009. povredio je kuk tokom Mastersa u Madridu i odmah se vratio na lečenje u Argentinu.

"Definitivno putujem za Pariz", izjavio je Del Potro.

Argentinski teniser se povredio tek što se oporavio od problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje je imao sa ručnim zglobom, zbog čega mu je karijera u jednom trenutku bila ugrožena.

Del Potro je 2009. igrao u polufinalu Rolan Garosa, kada je izgubio od Švajcarca Rodžera Federera koji je te godine osvojio titulu.

Rodikov nastup neizvestan

Američki teniser Endi Rodik kaže da je zbog bolova koje oseća u ramenu njegovo učešće na Rolan Garosu pod znakom pitanja.

"Situacija nije baš sjajna. Potrebna je stopostotna spremnost za učešćee na gren slem turniru. Ukoliko budem igrao sa ovakvim ramenom, rizikovao bih i nastup na Vimbldonu", procenio je Rodik, koji je ranije zbog problema sa povredom otkazao i nastup na ovonedeljnom turniru u Nici.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.