Bodi Miler stiže u Beograd

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodi Miler stiže u Beograd

Američki skijaš Bodi Miler učestvovaće na reliju Gambol 3000, koji će sledeće nedelje posetiti i Beograd.

Reli je startovao u četvrtak u Londonu, a tokom sedam dana poznati vozači u 'besnim' automobilima će preći 3.000 kilometara do cilja u Istanbulu.

Zanimljivo je da će Mileru to biti treći sport kojim se profesionalno bavi, pošto je pored takmičenja u skijanju, prošle godine učestvovao i u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za poslednji teniski Gren slem sezone, US Open.

Učesnici relija Gambol 3000 su poznate ličnosti, a od svih sportista ipak se izdvaja Miler, olimpijski šampion u superkombinaciji, koji će biti suvozač Jonu Olsonu, jednim od najboljih akrobatskih skijaša na svetu.

Pored njih dvojice, od sportista učešće na reliju uzeće i igrač Nju Orleans Sejntsa Redži Buš, a najviše pažnje sigurno će privući Dejvid Haselhof, odnosno Mič Bjukenon iz serije „Čuvari plaže".

Reli u Beograd stiže u utorak u popodnevnim časovima, a do tada vozači će proći kroz Pariz, Barselonu, Monte Karlo, Milano, Veneciju i Zagreb.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.